Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Referencer

 

Billede af Jess Bailey fra Pixabay

 • Kæreste Iben Af hjertet tak for din hjælp. Du har hjulpet mig til at komme videre og godt igennem min eksamen.Det er dejligt at opleve, at det man først troede var umuligt, alligevel kan gennemføres.Eksamenstid kan være stresstid, så jeg var til session hos dig et par dage forinden. Efter session havde jeg fundet roen og modet , så jeg kunne fokusere på det vigtige.Det er let at få tillid til dig, din imødekommenhed og professionalisme gør at man slapper af i det selskab.Jeg håber at jeg må komme igen, når jeg skal til eksamen senere på året.
  Lisbeth Jensen marts 2020
 • Mit Første indtryk af Iben var, at hun første gang virkede lidt usikker og nervøs, men tag ikke fejl - Hun kan sit kram og er super dygtig. Hun er en behandler, der har en klar holdning til, at der indenfor 6 mdr. skal ske fremskridt ellers stopper hun behandlingen. Hun går ikke over dine grænser eller "pådutter" dig hendes meninger.Hun tager udgangspunkt i dig som kunde og dine behov. For mit vedkommende skulle, der lige et par behandlinger til før vi fandt det, der virkede for mig. Hun er god til at komme med forskellige værktøjer og hun er med til, at man som kunde selv kan forme sit forløb hos hende og lytter meget til mine input, samt er med til at følge dem. Hun har givet mig en værktøjskasse for resten af livet og det har hjulpet mig i mange situationer efterfølgende, såsom at min eksamens angst er blevet mindre. Hun har hjulpet mig med at rydde op i min rygsæk, som gør, at der nu er plads til andre ting i mit liv, som jeg kan være modtagelig overfor og det er super dejligt.Hun har en god menneskelig forståelse, som gør, at det er nemt for hende, at forstå andre mennesker og dermed gøre hele forløbet nemmere i en svær situation.Hun har været god til, at sætte mig i centrum og forstå min situation.
  Studerende ved Københavns Universitet, februar 2020
 • Hej Iben Jeg vil bare lige sige tak for et godt forløb, du har givet mig så mange gode værktøjer og jeg kan se en udvikling med mig selv, der kun går fremad. Jeg tror at jeg vil prøve at arbejde lidt videre med mig selv, men hvis jeg på et tidspunkt får brug for din terapi igen så vil jeg helt sikkert kontakte dig.
  Anna, august 2018
 • Hej Iben Jeg har haft travlt de seneste par måneder, men nu følte jeg det var på tide at give lyd fra mig og fortælle dig hvor glad jeg er for den hjælp du gav mig. Det har virkelig betydet noget for mig og gjort en forskel og det vil jeg altid være taknemmelig for. Jeg synes du er virkelig dygtig til det du laver, og det var super dejligt at snakke med dig. Lige nu har jeg det rigtig dejligt og er ganske positivt indstillet overfor livet. Jeg føler mig godt kørende og optimistisk angående fremtiden.
  Björn, august 2016
 • Hej Iben Mange tak for i dag. Behandlingen i dag afslørede nogle problemer hvor på jeg fortsat bør arbejde på mig selv, for at gro og udvikle mig som person. Tak for din hjælp og for at være en dygtig terapeut.
  Isabella, september 2015
 • 1
Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale
Kontakt mig