Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Kærlighed og Selvværd

Har du en følelse af, at du ikke er god nok, at du ikke er værd at elske og holde af og at du i det hele taget ikke fortjener noget godt her i livet, kan vi arbejde på dit selvværd og din opfattelse af dig selv.

Her tager jeg ofte udgangspunkt i bøgerne af Louise l. Hay som kan lånes på biblioteket og det at elske sig selv som man er. Bare fordi man elsker sig selv, som man er lige nu, betyder det ikke, at man ikke kan stræbe efter, at opnå mere og udvikle sig og derved blive en endnu bedre udgave af sig selv.

Alt efter hvad dit udgangspunkt er, kan vi f.eks. arbejde med, at du lære at elske og acceptere dig selv, som det fantastiske menneske du er og sætte pris på de kvaliteter du indeholder.

Sige nej eller fra til det er ikke er godt for dig

Bede om hjælp eller tage imod hjælp der bliver tilbudt.

Lær at mærke efter og lytte til din intuition.

Være den vigtigste person i dit liv, og ikke lade andres meninger fylde for meget.

Få styr på hvad der er vigtigt i dit liv, og måske begynde, at sorterer alt de irrelevante fra.

Bliv forelsket i dig selv og lad dig selv blive fyldt helt op af din egen kærlighed. Derefter kan du sende kærlighed ud til alle på din vej, herved vil du i det lange løb, også modtage kærlighed fra andre, men det vil gøre mindre om det er der eller ej. Fordi du selv kan opfylde dine egne kærlighedsbehov.

Lær at blive din egen kærlige og omsorgsfulde forældre. Hvis man er blevet opdraget strengt eller u-empatisk vil man i voksenlivet, ofte blive ved med at behandle sig selv på samme måde, som ens forældre eller andre autoritære voksenpersoner har behandlet en, fordi det er det man har lært. Men der er andre muligheder, man kan f.eks. lære at behandle sig selv med kærlighed, omsorg og nænsomhed og give slip på selvbebrejdelserne.

Hvis der er behov for det, kan vi integrere regressionsterapi og f.eks. arbejde med indre barn healing eller andet der virker relevant for dig.

Generelt vil jeg give dig nogle positive affirmationer / bekræftelser med hjem, som du bør gentage så ofte du har overskud til det, især i de tilfælde hvor du måske plejer, at bebrejde dig selv og dine egne evner for udfaldet.

Da dette emne er ret stort, har de fleste brug for flere behandlinger for at komme rigtig godt i gang, med den positive forandring. Men det er jo op til den enkelte, hvor mange behandlinger man ønsker og har brug for. Har man først fået kontakt til sin selværds følelse og sin intuition, vil man selv kunne fornemme når arbejdet er færdigt.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale