Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Taler i forbi hinanden?

Billede af Gerd Altmann fra Pixabay

 

 

For mange par er det svært at kommunikere sammen og især om det der betyder aller mest, eller det der er det mest sårbare. Vi forventer også relativt tit, at den anden må kunne læse os eller gætte sig til vores behov, men det er ikke sikkert at han eller hun er i stand til det. Og det kan skabe en masse frustrationer, tvivl og stillen spørgsmål om han eller hun nu er den rigtige for os.

 

Sidder i fast i kommunikations helvedet, kan det hjælpe at søge hjælp af en udenforstående som kan hjælpe jer hver især med at få oversat for hinanden, hvad i hver har brug for eller ønsker at udtrykke til hinanden.

 

Vi kan her arbejde på forskellige former for kommunikation, som tale lytte teknikken, ikke voldelig kommunikation, og assertions træning. Er der behov for det kan vi også se på de værdier og forventninger som i hver især bringer med ind i forholdet og om de kan forenes eller skal ændres på.

 

Kontakt mig gerne pr. e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for spørgsmål eller tidsbestilling.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale