Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Søvnproblemer

 

Har du svært ved at falde i søvn eller vågner du op hen på natten uden at kunne falde i søvn igen, kan vi arbejde med problemet igennem forskellige hypnotiske teknikker .

Består dit problem i at have svært ved at falde i søvn, kan vil arbejde med forskellige afslapningsøvelser af både de fysiske og psykiske dele af dig. Herunder vil jeg begynde at træne dig i selvhypnotiske øvelser du kan bruge, inden du ønsker at sove.

Er der interesse for det, og er du i gang med et forløb her hos mig, kan jeg indtale en træningslydfil med hypnose og afslapningsøvelser som du kan høre lige inden du ønsker at sove.

Jeg anbefaler ca.3 sessioner, for at få disse nye teknikker integreret i underbevidstheden.

Er problemet af større omfang, hvor du oplever angst og uro i kroppen inden du ønsker at sove, kan vi gå ind og arbejde med regressionsterapi og andre værktøjer for at finde ud af årsagen til dette.

Lider du i stedet af problemer med at vågne op i løbet af natten uden, at kunne falde i søvn igen, vil jeg anbefale, at vi lægger ud med parts terapi og taler med mindst to dele af dig en del der gerne vil sove og den anden del der vækker dig i løbet af natten, når vi har forstået hvad det drejer sig om, kan vi bedre tilrettelægge behandlingen vidre her efter, eller du kan arbejde vidre på dig selv hjemme hvis det er det du ønsker.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale
Kontakt mig