Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Parterapi og Singleterapi

Har du og din romantiske partner problemer i jeres parforhold, eller kunne i bare godt tænke jer at blive endnu bedre og f.eks. styrke jeres kommunikation i mellem jer, så er der god hjælp at hente ved at opsøge hjælp hos en Certificerede Parterapeut.

Jeg har i april i år (2020) afsluttet min uddannelse på Sexologiskolen til Parterapeut og står derfor klar til at hjælpe, vejlede og inspirerer dig og din romantiske partner i samlivets problematikker.

Jeg er blevet undervist i en bred vifte af teknikker, hvor jeg kan nævne Prep, Humanistisk psykologi, Kognitiv psykologi, Narrativ Psykologi, ACT (Acceptance commitment therapy), De fem kærlighedssprog, Imago, EFT (Emotionsfokuseret parterapi), de 4 tilknytningsformer hos voksne, manglende lyst i parforholdet, åbne parforhold, Cola forhold, Lat forhold, Sammenkønnede relationer, Jalousi, Tilgivelse, Utroskab, værdier, Ikkevoldelig kommunikation, Psykisk og Fysisk vold i parforholdet, Coaching i parforholdet, Familie dannelse, Ufrivillig barnløshed, Forventningsafstemning i parforholdet, Par syn og meget andet. 

Jeg tilbyder sessioner af ca. 1 1/2 times varighed

Singleterapi

Er du single er der lige så meget grund til at besøge en parterapeut, da vi også er uddannet i det at finde en kæreste, lige meget om du er helt grøn på dating markedet eller du lige er blevet alene eller er fraskilt efter mange års samliv, så er der hjælp at hente hos en Certificerede Parterapeut.

Vi kan b.la. arbejde med, dine tidligere forhold, og kigge teoretisk på hvorfor du altid finder de forkerte, hvad du kan ændre ved dig selv for at blive en bedre kæreste, hvilke realistiske forventninger du kan opbygge til en fremtidig kæreste, hvad det egentligt er at du har brug for i en kæreste / fremtidig ægtefælle etc.

Jeg tilbyder Singleterapi 1½ times behandling, sammen med Hypnoterapi da jeg har erfaring for at det rykker bedst på den måde. Læs gerne det fulde afsnit om Singleterapi under Terapiformer - Singleterapi.

Priser på både Parterapi og Singleterapi findes på hjemmesiden under Priser.

 

 

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale
Kontakt mig