Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Migræne

Billede af Fotograf Meagan Hocke

For at diagnosticere en hovedpine som migræne, skal der være tale om en hovedpine, der varer fra 4-72 timer, klienten vil opleve flere af disse symptomer: pulserende smerte, halvsides smerte, moderat til stærk smerte, og forværring af smerte ved fysisk udfoldelse. Desuden lider den migræne ramte af enten kvalme og eller opkast, eller lys og lyd overfølsomhed.

Det er vigtigt at du blive undersøgt af din egen læge, for at få fastslået, at årsagen er psykisk og at der ikke er noget fysisk i vejen som f.eks. en svulst.

Migræne, Hovedpine og Hypnoterapi

Hvis din hovedpine eller migræne er psykosomatisk, er der i mange tilfælde god hjælp at hente, igennem hypnoterapi og i nogle tilfælde regressionsterapi.

Jeg vil normalt foreslå at du starter med at bestille en tid til Hypnoterapi, her vil jeg bringe dig i trance og stille spørgsmål til din hovedpine eller migræne, hvorefter vi normalt vil få klarlagt, hvordan det hænger sammen og hvad der derefter bør gøres. Resten af første session kan forløbe med partsterapi, visualiseringer, positive suggestioner og instruktion i selvhypnose.

Hvis vi under trancen opdager at din hovedpine / migræne stammer fra en eller flere oplevelser fra din fortid, vil jeg hvis du ellers er klar til det, anbefale dig at du bestiller en regressions session, anden gang du kommer her ud og derefter vil jeg føre dig tilbage, til da problemet opstod og du vil på den måde have mulighed for at arbejde med de følelser og begivenheder der forårsaget situationen og give slip på hovedpinen eller migrænen.

De fleste har behov for flere behandlinger.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale
Kontakt mig