Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Stress

Stress betegnes som en belastningstilstand, belastningerne kan komme fra en selv eller fra omgivelserne eller begge dele.

Rigtigt mange af de klienter som jeg møder i dag, i min praksis eller over f.eks. Skype / Zoom, lider af stress på en eller anden måde. For nogle viser stressen sig i kropslige symptomer, som f.eks. muskelspændinger, synsforstyrrelser, hukommelsesproblemer, angst, indre uro, søvnløshed, misbrug, hovedpine eller det at man overhoved ikke er nærværende når man er sammen med andre. For andre kan der være tale om en indre uro, at man ikke kan sidde stille uden at skulle pille ved et eller andet, at man overspiser, over shopper, over motionerer, drikker for meget kaffe eller energidrikke for at holde tempoet kørende etc.

Der kan være rigtigt mange symptomer der fortæller at man faktisk er stresset, men hvad kan man gøre ved det?

Er man stresset fordi man følger tempoet ude i samfundet, hvor man har lært at man skal være på hele tiden, at man skal arbejde i et højt opskruet tempo og helst skal være fleksibel og omstillingsparat hele tiden, hvor hjernen konstant svinger i de hurtige Betabølger, ja så har man brug for en kontrast til alt det hurtige og udadvendte og faktisk behov for at lære at gøre alt det modsatte.

Igennem Hypnoterapi vil jeg begynde at træne dig i at vende blikket indad, trække din opmærksomhed/energi tilbage til dig selv, fokuserer på din vejrtrækning og mærke dig selv og din krop. Vi kan desuden arbejde med at lukke af for alt det ydre, alt det der støjer og bare fokusere på noget enkelt, som tilknytningen til jorden under dine fodsåler, at mærke jordens elektromagnetiske energier og trække dette med op igennem kroppen. Åben hjertet og mærke kærligheden og samhørigheden. Eller vi kan arbejde med visualiseringer af at være behagelige steder f.eks. i vand, i naturen, i solen, i skoven etc. Det kan være en træning i at lære dette og bevidst kunne komme ned i de lavere hjernebølger som Alpha, Theta og Delta, hvor ro, fred og afslapning kan opnås.

Er du ikke kun stresset pga. det der forgår ude i samfundet med diverse kriser og det hurtige tempo, men pga. uforløste traumer f.eks. fra barndommen, ungdommen eller f.eks. slægtstraumer skal vi naturligvis have fokus på det og få dem forløst og bearbejdet f.eks. ved hjælp af teknikken Regressionsterapi.

 

Behandling

Tænker du at du lider af stress og kunne du godt tænke dig at gøre noget ved det sammen med mig, skal du være velkommen til at skrive en kort e-mail og forklare mig hvad du selv oplever, så kan vi sammen aftale om vi skal starte med en session hypnoterapi eller om det der stresser dig er ubearbejdet traumer fra din fortid hvor vi skal benytte regressionsterapi. I mange tilfælde er der tale om begge dele og så vil jeg anbefale at vi starter med en session Hypnoterapi.

I denne første session vil der være fokus på at gå i trance, vende blikket indad, slappe kroppen af trinvis, trække din energi / bevidsthed / opmærksomhed tilbage til dig selv, forbinde dig med jordens energi, forbinde dig med naturen etc. Så vi vil fokusere på total afslapning og mange vil opleve at de vil føle sig meget trætte efterfølgende. Så her er det bedst hvis du kan gå hjem og sove når behandlingen er overstået. Er der tid til overs, vil jeg desuden begynde at spørge ind til hvad der helt konkret stresser dig, og om det eventuelt har noget at gøre med uforløste traumer, konflikter i dit liv, at du identificerer dig med andre personer der måske er stresset oppe at køre hele tiden etc.

Er du et af de mennesker der har svært ved at sige nej, sige fra sætte grænser og mærke dig selv, skal vi naturligvis også have fokus på det. Er du f.eks. ikke i kontakt med din fundamentale vrede og din urkraft, er det vigtigt at vi får den genetablerede, da du ellers ikke vil have meget styrke til at stå ved dig selv og få sat de grænser der er nødvendige for at kunne være her i verden.

Er du opvokset i en dysfunktionel familie efter modellen ”betinget kærlighed” og har du dannet konklusioner om ikke at være gode nok, ikke dygtige nok, hurtige nok, at man ikke må begå fejl, for så vanker der en straf, at man skal sætte alle andres behov før en selv for ellers er man egoistisk, at verden er et utrykt sted, hvor man ikke kan stole på andre mennesker, og der ingen hjælp er at hente, så man lige så godt lade være med at bede om hjælp. Kan den stress, du oplever i dit liv i dag, godt være relateret til disse oplevelser, med en tilhørende negativ livsopfattelse fra din barndom. Den gang kunne straffen være at blive slået, låst inde, skældt ud, trusler om, at blive smidt ud hjemme fra, ikke at få aftensmad, miste et vigtigt stykke legetøj eller sit kæledyr etc. Hvor straffen i dag mere ville være baseret på, at kunne blive fyret, miste sit hus/lejlighed, mister sine venner, ægtefælle, kæreste, andres respekt etc.

Fylder disse scenarier meget for dig, vil jeg anbefale at vi arbejder med oplevelser fra barndommen igennem regressionsterapi, og får ændret på de negative konklusioner der er blevet dannet og kan arbejde os hen imod, at give dig en god barndom, med tryghed og ubetinget kærlighed.

Andre klienter er påvirket af det der hedder slægtstraumer. Dvs. man har fundet ud af at hvis en nær slægtning op til 5 generationer tilbage i linjen, har været udsat for et traume kan traumet have sat sig fast i systemet, helt ned på dna plan, så man godt kan føle sig traumatiseret af f.eks. et overgreb, vold, totur, dybe tab etc. som ens oldemor eller tipoldemor har været udsat for etc. I dette tilfælde skal vi naturligvis ind og benytte Regressionsterapi, men følge energien tilbage og få traumet stoppet / forløst.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale
Kontakt mig