Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Hudlidelser

Psoriasis, Eksem, Udslet

Undersøgelser viser at vi ikke altid føler vores følelser, på den måde som vi tror vi gør. Bliver følelser ikke følt men undertrykket, kan de komme til udtryk igennem vores hud som forskellige hudlidelser. Når vi prøver at undertrykke vores følelser, kan de komme ud på måder der er mere skadelige for os, end hvis vi ville tillade os at føle følelserne. Din hud føler for dig, og udtrykker sig derefter i et nonverbalt sprog, der kan komme til syne igennem eksem, psoriasis eller udslet.

Forskerne har fundet ud af at kroppen kan omdanne intense oplevede ideer og fantasier til fysiske realiteter.

Det samme sker, hvis vi får et chok eller bliver udsat for ekstrem fare, derved bliver vores flugt eller kamp refleks aktiveret. Hvis det ikke er mulig at flygte eller kæmpe, stivner kroppen ofte i stedet og følelsen bliver indkapslet i kroppens energifelt. Herefter kan vi få et udslet, fordi kroppen ikke kan komme af med den ubehagelige følelse på andre måder. Nogle af disse udslet, eksemer og andet er midlertidige og blusser frem indimellem eller på visse tidspunkter af året, andre er vedvarende.

Hudlidelser og hypnoterapi

Jeg arbejder normalt ud fra den overbevisning at alle hudproblemer, skyldes psykosomatiske årsager.

Første behandlingen starter generelt ud med hypnoterapi, hvor jeg stiller spørgsmål til din underbevidsthed angående din hudlidelse, for at forstå hvad der ligger bag og hvad der skal til, for at du kan give slip på symptomerne. Resten af første session fortsætter med visualiseringer, positive suggestioner, centrering, afslapning og andet relevant. Er du klar til det og virker det relevant for dig kan vi inkorporere partsterapi i første session.

Ved efterfølgende behandling, arbejdes der normalt ud fra, det du svarede til de indledende spørgsmål i første session. Det kunne være regressionsterapi, gestalt dialog, energiøvelser, partsterapi, plus mange flere visualiseringer og positive suggestioner. Der kan desuden arbejdes med at lære, at føle og udtrykke sine følelser på en mere funktionel måde, sige nej, sætte grænser eller andet der er relevant for dig.

Der er normalt brug for flere behandlinger.

Har du nogle spørgsmål angående ovenstående skal du være velkommen til at skrive en mail til mig, så besvarer jeg gerne disse over mail.

 

 

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale