Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Føler du dig fanget i dit parforhold?

 

Billede af Engin Akyurt pixabay

 

Har du problemer i dit parforhold? Og føler du ikke at din partner / ægtefælle vil løse problemerne sammen med dig, kan du alene gå i parterapi og sammen kan vi belyse problemerne og se om dit forhold står til at redde eller at spillereglerne måske skal laves om.

 

For føler du mere at det traditionelle parforhold ikke er dig, er der også mulighed for at kigge på alternative muligheder.

Der er også mulighed for at kigge på alternative måder at være i et parforhold på, som mange benytter sig for i en periode af deres liv. Her kan nævnes living a part together, LAT som er et forhold hvor man er sammen men har forskellig bopæl og ses hos hinanden når man har fri og overskud.

Så eksisterer der Couples living apart COLA forhold som er betegnelsen for par/ægtefæller der har fået børn sammen, men som har valgt at bo hver for sig og ses når der er overskud til det.

En tredje mulighed er det Åbne parforhold, hvor man sammen sætter dagsordnen for ens parforhold og hvor mange kærester man hver især må have ved siden af, eller det kun handler om tilfældig sex med forskellige partnere.

 

Kontakt mig gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale