Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Vedvarende sorg

Billede af Fotograf Meagan Hocke

Har du mistet en af dine kære for mindst et år siden eller føler du simpelthen, at du har mistet dig selv, og kan ikke komme videre ud af sorgen. Kan vi i disse tilfælde arbejde med, at bringe dig tilbage på sporet igen, ved at gå i dybden med sorgen og få den forløst. Det skal selvfølgelig gøres klart, at din sorg ofte vil virke værre inden, du får givet helt slip, på de indeklemte / fastfrosne følelser og får dem drejet i en mere positiv og livsgivende retning.

Handler din sorg om, at du har mistet en af dine kære, kan vi hvis det virker rigtigt for dig, bruge en visualiseringsteknik hvor du i dyb trance, kan forestille dig, at du møder din kære igen, herved kan du f.eks. have en dialog med personen, sige de ting du måske aldrig fik sagt og forestille dig, at vedkommende svare dig, plus hvad der nu ellers virker rigtigt, for at du kan få givet helt slip og komme videre med dit liv.

Har du i stedet mistet en del af dig selv, vil jeg foreslå at vi benytter os af en teknik de hedder partsterapi, her kan vi tale med den del af dig, der holder fast på sorgen / tristheden eller ikke, er en integreret del af dig og prøve at forstå, hvad der skal til, for at du kan give slip eller få integreret den manglende del af dig. Der kan desuden være behov for regressionsterapi, for at komme tilbage til den eller de hændelser, hvor du føler at have mistet dig selv og regression til positive barndomsminder hvis det er relevant for processen.

Udover ovennævnte behandlinger, vil der også blive brugt tid på de klassiske hypnoterapi teknikker.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, alt efter hvilken problemstilling vi er ude i.

Har du nogle spørgsmål angående terapien, kan du skrive til min mail adresse, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale
Kontakt mig