Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Små Dårlige Vaner

Billede af Galina Bogdanovskaya fra Pixabay

Små dårlige vaner som negle bidening / pilning, neglebåndspilning, hår pilning / spaltning / snoning, skæg pilning / snoning eller en ofte og vedvarende febrilsk berøring af ens smykker, kuglepen, nøgler kan være tegn på utryghed, stress, frustrationer og andet som holder en person tilbage fra at leve et godt liv.

For at standse den dårlige vane, er det hensigtsmæssigt at forstå hvad den dækker over, hvad den dårlige vane gør for personen.

Dette kan gøres i trance ved at benytte sig af en teknik der hedder parts terapi hvor vi taler med den del af dig der skaber den dårlige vane, og høre hvilket behov den dækker for dig. Desuden vil vi tale med den del af dig der ønsker at vanen skal gå væk etc.

I mange tilfælde vil der være tale om en form for indre uro, at man faktisk ikke kan sidde eller stå stille særligt længe af gangen uden at pille etc. ved et eller andet.

Her kan det være fordelagtigt, at forstå hvad den indre uro dækker over. Det kunne f.eks. være følelser der bliver holdt nede, igennem disse handlinger. Som en slags indre ubevidst afledningsmanøvre.

Sådanne følelser kunne være: utryghed, nervøsitet, frygt, angst, irritation, vrede, frustration, mangel på kontrol og meget andet. Men i stedet for at gætte, er det hensigtsmæssigt at finde ud af, hvordan det er i dit tilfælde og hvad du har behov for at gøre, for at give slip på følelsen og der ved også den dårlige vane.

Dækker den dårlige vane over utryghed, bør der selvfølgelig arbejdes med, indre tryghed, tillid og troen på at det hele nok skal gå etc.

Udover partsterapi vil der også blive brugt tid på visualiseringer, kropslige afslapningsøvelser, suggestioner, ny positiv om programmering af den dårlige vane og andre øvelser i trancen, hvis det er relevant for dig. Vi aftaler fra gang til gang, hvad der skal arbejdes med.

De fleste har brug for mellem 2-4 behandlinger, (i sjældne tilfælde er en behandling nok). viser problemet sig at værre større end først antaget, kan der være behov for flere behandlinger end ellers.

Har du nogle spørgsmål angående hypnoterapi skal du være velkommen til at sende mig en mail, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale