Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Personlig udvikling med Hypnoterapi og Regressionsterapi

Billede af Fotograf Mikkel Serup

 

Vi har alle en selvfortælling også kaldt et narrativ, for nogle af os tjener denne selvfortælling os og hjælper os med at opnå succes og fremgang i vores liv, for andre mennesker står vores selvfortælling i vejen for os, den spænder ben og blokerer for udfoldelsen og fremgangen i vores liv. Har du ikke selv en selvfortælling der fungerer for dig, kan vi sammen arbejde på at skabe en ny og bedre fortælling om dig og dit liv.

 

Mange mennesker lider ikke kun af et problem, men en del forskellige psykiske problemer eller blokader, derfor er det ofte nødvendigt at arbejde mere helhedsorienteret og decideret arbejde med en personlighedsudvikling. Hvor man arbejder med at ændre på visse dele af personligheden.

Her handler det ikke om at bleve en anden person en den person som man er lige nu, men at blive en mere autentisk og ægte udgave af sig selv, hvor man får åbnede op for personlighedstræk som ligger som muligheder inde i personen. Disse personlighedstræk og egenskaber er af en eller anden årsag aldrig blevet udviklet eller kommet til udtryk, men de ligger som muligheder inde i psyken og kan foldes ud når vi er klar til at benytte os af dem.

 

Sådanne egenskaber eller træk kunne være: mod, succes, glæde, held, overflod, intelligens, styrke, selvkærlighed, egenomsorg, tillid, egoisme, fleksibilitet, styrke, sårbarhed, struktur, at sætte grænser.

 

Der er også sandsynligvis at der kan være personlighedstræk der skal skrues ned for som f.eks. kontrol, mistro, vrede, offermentalitet og lignende egenskaber der står i vejen for vores livsudfoldelse.

 

Jeg benytter mig af de mange redskaber som jeg har tilrådighed fra diverse uddannelser, bl.a. viden fra den narrative og kognitive psykologi og fra de mange bøger jeg har læst og arbejdet med i forhold til personlig udvikling. For at hjælpe dig på bedste vis, med at blive den person som det hele tiden har været meningen at du skulle være.

 

Når man arbejder med personlig udvikling starter man ofte med at give slip på noget fra vores fortid noget der holder os tilbage.

Når dette er tilstrækkeligt undervejs kan vi påbegynde arbejdet med at opbygge det nye op. Altså skabe en ny personlighed der giver os mere glæde i livet.

 

Jeg vil generelt anbefale en person der er i gang med en personlig udvikling at læse bøger om personlig udvikling det kunne være bøger af nedenstående forfattere, behandlere, foredragsholdere og forskere som jeg selv er inspireret af:

Louise l Hay, Gill Edwards, Brené Brown, Joe Dispenzer og Joseph Murphy for bare at nævne nogle få.

 

Så kunne du tænke dig den støtte og hjælp som jeg kan tilbyde i din rejse hen imod at blive mere autentisk og storslået, så kontakt mig endelig over mail for spørgsmål eller tidsbestilling.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale