Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Seksuelle problemer

Billede fra Pixabay

 

Er du en yngre kvinde der har været i gang med at eksperimenterer med det seksuelle, men generelt kun har haft nogle dårlige oplevelser, så som smerter, irritation, manglende lyst, angst eller frygt for det seksuelle eller tanker om at det måske er forkert eller endog syndigt. Kan vi arbejde med dit problem igennem hypnoterapi og i nogle tilfælde regressionsterapi.

Drejer det sig om smerter, irritation eller manglende lyst kan vi arbejde med hypnoterapien og dyb kropslig afslapning hvor du lærer dig selv at dybde afslappe din krop, og flytte fokusset ned i kroppen og væk fra hovedet, da dette ikke er en situation hvor man skal analyserer resultatet, men mere være til stede i nuet og mærke sig selv.

Er vi også ude i frygt senarier eller overbevisninger der handler om at sex er farligt, forkert, ulækkert eller syndigt skal vi ind og arbejde med det at om programmere din underbevidsthed, men måske også gå tilbage i tiden til der hvor din frygt eller din fejlkonklusion stammer fra, ved hjælp af teknikken Regressionsterapi. Se eventuelt afsnittet om Regressionsterapi.

De fleste vil have brug for flere behandlinger for at få de nye teknikker og overbevisninger helt på plads.

Har du nogle spørgsmål til emnet, eller kunne du tænke dig at bestille en tid, bedes du venligst skrive en mail til mig og så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale
Kontakt mig