Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Boost din selvtillid

Billede af Fotograf Mikkel Serup

Er du nervøs inden du skal op til eksamen, jobsamtale, holde tale for familien, til køreprøve, på date eller andet. Kan vi arbejde med at booste din selvtillid kort tid inden.

Efter at du er gået i trance, arbejder vi med, at du i tankerne og for dit indre blik, danner en lille film om din kommende eksamen, jobsamtale, date eller andet. Mens du forestiller dig det mest positive og vidunderlige senarie som du kan forestille dig, bliver jeg ved med at gentage, at du er fuld af selvtillid, at du føler dig rolig og centreret, at du har fuld tiltro til dine egne evner, af du slapper af i hele kroppen, føler dig energisk og glad, fyldt op med gå på mod eller hvad der nu passer på dig og den person du gerne vil vise frem til eksamen eller jobsamtalen.

Hele situationen bliver kørt igennem en eller flere gange efter behov, hvorefter jeg vil blive ved med at spørge dig hvordan din selvtillid nu har det.

 Vi kan desuden arbejde med at installere et fysisk anker, som indeholder positive følelser.

Er der mere tid, køre jeg dig igennem nogle grounding (visuel øvelse der gør, at man føler, at man har begge ben solidt placeret på jorden) og energiøvelser. Til slut runder jeg af, med nogle positive posthypnotiske forslag til din underbevidsthed.

Har du nemt ved at gå i trance og tage imod de positive forslag, vil en behandling generelt vare nok.

 Er der tale om lidt støre nervøsitet eller decideret præstationsangst er der generelt behov for flere behandlinger og muligvis også behov for, at arbejde på et lidt dybere plan. (Se rubrikken om Præstationsangst)

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale
Kontakt mig