Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Flyskræk

Har du som mange andre dannet en negativ konklusion angående det at flyve, f.eks. at det er farligt, kan vi arbejde med din fobi igennem diverse hypnotiske teknikker.

Jeg vil som hovedregel, bringe dig i trance, og derefter stille spørgsmål til din underbevidsthed, for at forstå, hvor stor en angst det er du render rundt med, hvor den stammer fra, om det er en angst du har overtaget fra andre f.eks. dine forældre, fiktive personer i en katastrofe film eller rigtige hændelser du har set på tv eller nettet. Det kunne også drejer sig om en hændelse du selv har oplevet, der måske kunne opfattes, af din underbevidsthed, som noget der ligner oplevelsen af at skulle op at flyve. Udover det vil jeg også spørge din underbevidsthed om du er klar til at give slip på din flyvefobi eller ej. Er du f.eks. kun måske klar til at give slip eller ikke klar til at give slip, vil det naturligvis tage længere tid at få bearbejdet dit problem end en klient der her helt klar til at give slip på problemet.

Flyskræk drejer sig i mange tilfælde også om, at skulle overlade kontrollen over sit liv til andre mennesker. Er man ikke er en specielt tillidsfuld person, kan der opstå mange angst/frygt senarier om piloterne nu gør deres arbejde grundigt nok, om flymekanikerne har tjekket flyet ordentligt igennem etc. Her kan vi køre hele flyvesituationen igennem visuelt og kinæstetisk og gøre den tryk og sikker, mens du ligger i chaiselongen.

Vi skal altså ned i din underbevidsthed og forstå hvordan det hænger sammen i dit tilfælde. Herefter kunne vi arbejde videre med partsterapi, hvor vi taler med 1,2 eller 3 dele af dig om problemet, du har måske hvad vi kalder en indre konflikt, hvor en del af dig gerne vil give slip på angsten, for at flyve og en anden del af dig gerne vil holde fast ved angsten, fordi den tjener et formål, f.eks. at holde dig i live, eller at undgå at tage hen og besøge en slægtning i et andet land, som du egentlig er bange for/ har en konflikt med etc. Her skal vi naturligvis ind og forhandle med delene, for at se om vi kan finde en løsning.

Drejer dit problem sig om en hændelse fra fortiden, kan vi bruge tid på regressionsterapi og vi kan føre dig tilbage til da problemet opstod. Det kunne være en hændelse, hvor du er blevet låst inde, har siddet fast i en elevator, er faldet af gyngen, er faldet ned fra puslebordet, er blevet slynget ud af en karrusel eller noget mere eksotisk. Er der flere hændelser der er blevet smeltet sammen og du nu har en reel mistillid til andre mennesker og livet som helhed, tager det naturligvis nogle behandlinger. Er der kun tale om en hændelse, er det ofte lidt nemmere, at fortælle sig selv under trancen, at man har fortaget en fejlkonklusion, og at det normalt er trykt og sikkert, at sætte sig op i en flyvemaskine.

Det er meget individuelt hvor mange behandlinger en klient har brug for. Taler vi om et lille problem, med lidt ubehag, kan en enkelt gang være tilstrækkeligt. Er der tale om deciderede angst / frygt skal der ofte noget mere til. Og her er der ofte brug for mindst tre behandlinger, og nogle tilfælde mange flere. Så henvend dig helst i god tid, så vi kan nå at arbejde din problemstilling ordentligt igennem.

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, skal du være velkommen til at skrive en mail mig, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale
Kontakt mig