Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale

Artikler

 

Hypnose eller trance er en naturlig tilstand, som de fleste mennesker og dyr oplever flere gange om dagen. Man kan opnå denne tilstand, f.eks. mens man er ude, at køre på cykel eller i bil og køre den samme rute som normalt, pludselig holder man hjemme i sin indkørsel, uden at kunne huske præcis hvordan man er nået frem. Den samme tilstand opnås hver nat, lige inden man falder i søvn og lige inde man vågner igen om morgenen. Hypnose ved en hypnoterapeut / hypnotisør er egentlig selvhypnose, dvs. at det faktisk er en selv, der går ned i trancetilstanden og at man bruger terapeutens stemme til formålet, lidt på samme måde, som når man læser godnat historie for et barn og barnet lige pludselig falder i søvn. Heldigvis er det at gå i trance en teknik man kan træne sig op eller skal vi sige ned til og de fleste vil kunne fordybe deres trance niveau hver gang de kommer til hypnoterapi. Selvom man kun er gået ned i en light trance, eller faktisk ikke er i trance, vil man stadig kunne arbejde med de helt klassiske hypnoterapeutiske værktøjer, som visualisering og suggestioner. Men det er selvfølgelig mere effektivt, hvis man er i en dybere trance.

Den terapeutiske form for Hypnose som jeg benytter i min klinik i København, kaldes for Hypnoterapi og er en terapiform hvor man arbejder med at løse psykiske og psykosomatiske problemer, mens man er i trance. Når man befinder sig i en trancetilstand, fungerer ens bevidsthed langsommere end normalt, og ens kritiske sans blander sig ikke på samme måde, som når man er ved normal bevidsthed. Derfor vil det i de fleste tilfælde, gå meget hurtigere med at ændre negative indlærte konklusioner og mønstre end hvis man kun arbejder i bevidstheden.

Jeg har mere end 11 års erfaring med Hypnoterapi har derfor oparbejdet stort kendskab til at benytter diverse teknikker, så som Neuro Lingvistik Programmering (NLP), Visualisering, Suggestioner, Regression, Progression, Gestalt dialog, Partsterapi, Ord Associations teknik, fingersignal teknik, det Indre Barn, den Indre Mor eller Indre Far m.m.

Jeg benytter mig desuden af mit kendskab til den Narrative Psykologi og den Kognitive Psykologi mm. 

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad jeg behandler, samt dybere beskrivelse af behandlingsformen og priser.

Nørregade 41, 1165 København K +45 23 28 73 23 kontakt@ibenbruunnielsen.dk Man, Tor & Fre: 10-18, Tir & Ons: 10-13 & Lør-Søn: efter aftale
Kontakt mig